Tilbake til forsiden

Vi tilbyr mange kurs og foredrag og det er god tid imellom til å strikke og være sosial, eller du kan -fylle tiden med valgfrie kurfs. Vi har massører i Strikkestua, og du kan få en 10-minutters skuldermassasje. Dersom du ønsker å unne deg en skikkelig avkobling kan du også bestille deg en 30 eller 45 minutters ryggmassasje (denne betales ved siden av)

Her er oppsatt program

Fredag

Innsjekk og Strikkestue fra kl 14

Åpning

Valgfrie kurs

Foredrag: Ravelry og alt man kan bruke det til

Høytlesning

 

Lørdag

Avslappingsyoga som passer for alle

Frokost

Strikkestue (hele dagen)

Foredrag: Strikkefoto

Strikkefoto: vi bruker det vi har lært og går ut og tar bilder

Marked

Avslappingsyoga

Lunch

Foredrag: Farger og fargevalg

Valgfrie kurs

Foredrag: Design med Marte Helgetun

Foredrag: Tilpasse oppskrift

Valgfrie kurs

Middag

Vi ser på fotoene som er tatt og får innspill fra Tina

Høytlesning

 

Søndag

Avslappingsyoga som passer for alle

Frokost

Marked

Foredrag/samtalepanel: Sosiale Medier

Foredrag: Kunsten å tørre – Karriere nummer 3: Strikkedesigner

Lunch

Valgfrie kurs

Avslutning kl 15.30

 

 

VALGFRIE KURS

Hvis du ønsker så kan du melde deg på valgfrie kurs. Du betaler 350 kr per kurs og disse varer i 2 timer. Vi forsøker å tilpasse programmet slik at alle får med seg de kursene de ønsker, men det er begrenset med plasser så man må være tidlig ute for å sikre seg kursene man ønsker å delta på.

 

Vil tilbyr følgende kurs

Smartpatent

Hvis det finnes en måte å stikke tofarget patent, eller brioche, som det heter på engelsk, dobbelt så raskt, ville du ikke likt å kunne det? Værbitt-Laila har utviklet smartpatent, en teknikk der begge farger strikkes samtidig, noe som går raskt og som åpner for nye muligheter til å strikke mønstret patentstrikk.

Dette er et kurs for både nybegynnere og viderekommende i patentstrikk, for teknikken er lett å lære, og rett og slett smart!

 

Broderi på strikk

Trenger vi å si mer? Ta med noe du vil brodere på, enten plagg eller strikkede lapper, slik at du får prøvd ut de ulike teknikkene

 

Dobbeltstrikk

Dette er teknikken hvor du kan strikke to rettsider – og velge hvilken side du vil ha ut. Det vanligste er å bruke to farger og ha den ene som bunnfarge på den ene siden og mønsterfarge på den andre siden. Dette er en spennende teknikk og egner seg veldig godt til luer, skjerf og pannebånd, men også større plagg som jakker.

 

Lær å strikke etter engelske oppskrifter

Internett åpner opp uendelige muligheter for tilgang på spennende oppskrifter – mange av dem på engelsk. På dette kurset lærer du hva uttrykkene betyr og hvordan du skal tolke engelske strikkeoppskrifter

 

Magic loop og to ermer på en gang

Med Magic loop sparer man mye tid og kløning med settpinner, og du kan greie deg med en strikkepinne per størrelse. I tillegg lærer vi å strikke to ermer på en gang

 

Teknikkurs: legg opp, fell av, øke og felle inn, forkortede rader

Det finnes mange ulike måter å gjøre dette på, og de gir ulike uttrykk i det ferdige plagget. Bli med oss og lær ulike varianter.

Tilbake til forsiden

Start typing and press Enter to search